Aparat de muls oi si capre EMT 2+1 G, un bidon inox 30 litri, 2 posturi

Aparat de muls cu 2 posturi si 1 bidon de inox lateral emtools.ro

Mai multe imagini

Aparat de muls oi si capre EMT 2+1 G, un bidon inox 30 litri, 2 posturi
Cod produs: EMT2+1GS30
2.690,45 RON cu TVA
479 EURO fara TVA

Sunaţi pentru info stoc

Aparatul de muls EMT2+1GS30 este alcatuit din 2 posturi si 1 bidon de inox cu o capacitate de 30 litri. Bidonul este prevazut cu cleme. Are un motor de 0.75 CP si 1420 rotatii pe minut. Ca si nivel de productivitate, aparatul este util in a mulge pana la 40 oi sau capre.

GARANTIE
24 luni persoane fizice şi juridice
Certificat ISO 9001
Retea de service - Service autorizat

Aparat de muls oi si capre EMT 2+1 G, un bidon inox 30 litri, 2 posturi is available for purchase in increments of 1
Specificații tehnice și descriere Aparat de muls oi si capre EMT 2+1 G, un bidon inox 30 litri, 2 posturi
Descriere

Detalii

Materiale de calitate superioara

Aparatele de muls EMT sunt realizate din materiale de calitate superioara cu o durata lunga de viata. Prin productivitatea crescuta si utilizarea facila, masina este solutia ideala atat pentru fermele zootehnice mici cat si pentru fermierii mici si mijlocii.

Protectie impotriva coroziunii

Aparatele de muls mobile EMT sunt prevazute cu tanc de vacuum, capacitatea fiind de 16 litri; acesta este montat pe sasiu (sub pompa de vacuum) si este prevazut cu capac lateral ce permite accesul in interiorul acestuia pentru a fi curatat o data pe luna. Camera de vacuum este protejata impotriva coroziunii, dat fiind faptul ca aceasta este galvanizata.

Gama larga de accesorii si piese de schimb originale

Aparatele de muls EMT au in componenta urmatoarele: cadru metalic, set 2 roti, maner metalic, bidon de colectare, motor electric, tanc de vacuum, regulator de vid, manometru, pulsator, filtru pentru aer, ansamblu colector complet, 4 palete grafit, 2 metri furtun colectare lapte, 2 metri furtun distributie aer.

Proces de mulgere rapid, usor si curat

Un aparat de muls ajuta ca procesul de mulgere sa se realizeze in cele mai bune si sigure conditii, sa fie o activitate usoara, la indemana oricui, iar rezultatele sa fie de calitate. Utilizarea unui aparat de muls prezinta urmatoarele avantaje: efort fizic redus, productivitate mare a muncii si evitarea poluarii laptelui prin contactul cu mainile operatorului si aerul din adapost.

Bidoane de inox rezistente la impact

Bidoanele EMT sunt alcatuite din 4 straturi prin comprimarea realizata cu prese hidraulice perpendiculare, pentru rezistenta superioara. Sunt intarite pe margine si sunt rezistente impotriva socurilor. Datorita protectiei de cauciuc, sasiul nu se deterioreaza si nu face zgomot. Deoarece productia se face cu ajutorul preselor hidraulice perpendiculare, cantitati mici de materie prima sunt lasate la baza. Materia prima de la baza este transferata catre peretii laterali, stabilitatea corpului fiind mai crescuta comparativ cu alte produse similare.

Bidoane de inox usor de curatat, nu se pateaza si nu capata miros

Bidoanele EMT sunt acoperite cu un strat de Eloxal de 12 microni. Datorita acestui strat, bidoanele sunt protejate si nu se pateaza; nu capata miros si sunt usor de curatat. In productia bidoanelor EMT au fost utilizate doar elemente acceptate de legislatia UE.

Bidonul/bidoanele de inox din componenta aparatului de muls prezinta cleme de prindere pentru fixarea capacului.

Sistem de inchidere cu cleme

Bidoanele sunt prevazute cu cleme. Se asigura astfel un transport sigur, fara scurgeri. 

Testate de personal calificat

Aparatele de muls EMT sunt verificate in detaliu de personal calificat in domeniu si livrate catre client ambalate in corelatie cu schema de montaj. Se verifica integritatea aparatului de muls, de la componente, la accesorii si consumabile, se verifica compatibilitatea subansamblelor, gradul de uzura a paletelor de grafit (maxim 5%), pornirea si oprirea aparatului si presiunea de mulgere. Aparatul de muls se livreaza cu certificat de garantie, fisa de verificare si manual de instructiuni in limba romana.

Informaţii tehnice

Informaţii tehnice

Utilizareoi si capre
Numar posturi2 posturi
Numar bidoaneun bidon
Tip bidoninox
Capacitate bidon30 litri
Productivitate40 oi (capre)/h
Numar rotatii1420 rpm
Frecventa50 Hz
Putere motor0.75 CP
Tensiune220 V
Dimensiunile masinii (L x l x h )64 x 133 x 102
Greutate aproximativa74 Kg
Păreri

Ai putea fi interesat şi de următoarele produse: