Aparat de muls vaci, oi si capre EMT 3+1 MS, un bidon inox 40 litri, 3 posturi

Aparat de muls vaci, oi si capre EMT 2+1 MS, un bidon inox 40 litri, 2 posturi

Mai multe imagini

  Aparat de muls vaci, oi si capre EMT 3+1 MS, un bidon inox 40 litri, 3 posturi
  Cod produs: EMT3+1MS40
  2.667,15 RON cu TVA
  465 EURO fara TVA

  Sunaţi pentru info stoc

  Aparatul de muls EMT3+1MS40 mixt este alcatuit din 3 posturi si 1 bidon de inox cu o capacitate de 40 litri. Bidonul este prevazut cu cleme. Are un motor de 0.75 CP si 1420 rotatii pe minut. Este solutia ideala pentru acoperirea necesarului de mulgere atat al bovinelor, cat si al ovinelor si caprinelor, in acelasi timp sau separat.

  GARANTIE
  24 luni persoane fizice şi juridice
  Certificat ISO 9001
  Retea de service - Service autorizat

  Specificații tehnice și descriere Aparat de muls vaci, oi si capre EMT 3+1 MS, un bidon inox 40 litri, 3 posturi
  Descriere

  Detalii

  Aparat de muls mixt, pentru bovine, ovine si caprine

  Va punem la dispozitie o solutie ideala pentru acoperirea necesarului de mulgere atat la bovine, cat si la ovine sau caprine, separat sau in acelasi timp. Aparatul de muls mixt este format din: cadru metalic, bidoane de aluminiu sau inox, 2 pulsatoare reglabile in functie de necesarul de pulsatii dorit, grup motor cu putere de 0.75CP, turnat, solid, proiectat sa lucreze in regim de aproximativ 1420 rpm, un cap colector complet pentru bovine, un cap colector complet pentru ovine, butelie tanc vacuum metalica, cu capacitate de 16 litri, pompa vacuum actionata cu 4 palete din grafit.

  Materiale de calitate superioara

  Aparatele de muls EMT sunt realizate din materiale de calitate superioara cu o durata lunga de viata. Prin productivitatea crescuta si utilizarea facila, masina este solutia ideala atat pentru fermele zootehnice mici cat si pentru fermierii mici si mijlocii.

  Protectie impotriva coroziunii

  Aparatele de muls mobile EMT sunt prevazute cu tanc de vacuum, capacitatea fiind de 16 litri; acesta este montat pe sasiu (sub pompa de vacuum) si este prevazut cu capac lateral ce permite accesul in interiorul acestuia pentru a fi curatat o data pe luna. Camera de vacuum este protejata impotriva coroziunii, dat fiind faptul ca aceasta este galvanizata.

  Gama larga de accesorii si piese de schimb originale

  Aparatele de muls EMT au in componenta urmatoarele: cadru metalic, set 2 roti, maner metalic, bidon de colectare, motor electric, tanc de vacuum, regulator de vid, manometru, pulsator, filtru pentru aer, ansamblu colector complet, 4 palete grafit, 2 metri furtun colectare lapte, 2 metri furtun distributie aer.

  Proces de mulgere rapid, usor si curat

  Un aparat de muls ajuta ca procesul de mulgere sa se realizeze in cele mai bune si sigure conditii, sa fie o activitate usoara, la indemana oricui, iar rezultatele sa fie de calitate. Utilizarea unui aparat de muls prezinta urmatoarele avantaje: efort fizic redus, productivitate mare a muncii si evitarea poluarii laptelui prin contactul cu mainile operatorului si aerul din adapost.

  Bidoane de inox rezistente la impact

  Bidoanele EMT sunt alcatuite din 4 straturi prin comprimarea realizata cu prese hidraulice perpendiculare, pentru rezistenta superioara. Sunt intarite pe margine si sunt rezistente impotriva socurilor. Datorita protectiei de cauciuc, sasiul nu se deterioreaza si nu face zgomot. Deoarece productia se face cu ajutorul preselor hidraulice perpendiculare, cantitati mici de materie prima sunt lasate la baza. Materia prima de la baza este transferata catre peretii laterali, stabilitatea corpului fiind mai crescuta comparativ cu alte produse similare.

  Bidoane de inox usor de curatat, nu se pateaza si nu capata miros

  Bidoanele EMT sunt acoperite cu un strat de Eloxal de 12 microni. Datorita acestui strat, bidoanele sunt protejate si nu se pateaza; nu capata miros si sunt usor de curatat. In productia bidoanelor EMT au fost utilizate doar elemente acceptate de legislatia UE.

  Bidonul/bidoanele de inox din componenta aparatului de muls prezinta cleme de prindere pentru fixarea capacului.

  Sistem de inchidere cu cleme

  Bidoanele sunt prevazute cu cleme. Se asigura astfel un transport sigur, fara scurgeri. 

  Testate de personal calificat

  Aparatele de muls EMT sunt verificate in detaliu de personal calificat in domeniu si livrate catre client ambalate in corelatie cu schema de montaj. Se verifica integritatea aparatului de muls, de la componente, la accesorii si consumabile, se verifica compatibilitatea subansamblelor, gradul de uzura a paletelor de grafit (maxim 5%), pornirea si oprirea aparatului si presiunea de mulgere. Aparatul de muls se livreaza cu certificat de garantie, fisa de verificare si manual de instructiuni in limba romana.

  Informaţii tehnice

  Informaţii tehnice

  Utilizarevaci, oi si capre
  Numar posturi3 posturi
  Numar bidoaneun bidon
  Tip bidoninox
  Capacitate bidon40 litri
  ProductivitateNu
  Numar rotatii1420 rpm
  Frecventa50 Hz
  Putere motor0.75 CP
  Tensiune220 V
  Dimensiunile masinii (L x l x h )64 x 133 x 102
  Greutate aproximativa74 Kg
  Păreri

  Ai putea fi interesat şi de următoarele produse: